MONEYMOBİLE CLUB ÜYELERİ 50 TL LİK ALIŞVERİŞLERİNDE TURKCELLDEN 50 TL/125 DK KAZANIYOR.

12:26 |
Mevcut bireysel Turkcell aboneleri ile seçili Migros, 5M ve Tansaş mağazalarından kampanya süresince ön ödemeli bireysel hat alıp Money Mobile’a üye olanlar 21 Şubat 2011-22 Mart 2011 arasında

seçili Migros, 5M ya da Tansaş mağazalarından bireysel ön ödemeli hat alan veya halihazırda Turkcell abonesi olup bireysel aktif Money Mobile üyesi olanlar tek seferde 50 TL ve üzeri alışverişe haftalık 50 TL/ 125 dakika konuşma süresi kazanıyor.

Kampanyalardan faydalanabilmek için 2830’dan size gelecek “MONEY MOBİLE avantajlarından faydalanabilirsiniz” mesajını aldıktan sonra alışverişinizi gerçekleştirmek gerekiyor.

Daha fazla detay Migros, 5M,Tansaş,şok marketlerinde ve moneymobileclub web sitesinde

Read more…

TEKNOSA KART KAZANDIRIYOR

06:37 |
31 Mart 2011 23:59 tarihine kadar Teknosa Kart’la Türkiye genelindeki Teknosa Mağazaları’ndan veya Teknosa alışveriş sitesinden (www.teknosa.com adresinden) 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 50 TL’ye 1 katılım hakkı olmak üzere, 50 TL’nin katları oranında çekilişe katılım hakkı kazanıyor

Kampanya sonunda verilecek hediyeler 1 kişiye Panasonic 3D Plazma TV (TXP42VT20E) ve ev sinema sistemi (SC-BTT350EGK), 100 kişiye 100TL değerinde hediye çeki, 1000 kişiye 10TL değerinde hediye çeki ve 1 çifte 7 gece 8 gün İtalya seyahati.

Daha fazla detay teknosa magazaları ve teknosa web sitesinde
Read more…

EBRU GÜNDEŞİN YENİ ALBÜMÜ MÜZİK MARKETLERDE

12:59 |
Ebru Gündeşin yeni albümü beyaz emre müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.

Albümde öne çıkan şarkılara gelince albümdeki ilk klip olan ağlamayacağım, vatan ve damar şarkısı severek öleceğim.


1. Ağlamayacağım
2. Vatan
3. Ferman
4. Beyaz
5. Hayrandım
6. Bir Gün Olacak
7. Yazık
8. Cumartesi
9. Hiçbir Zaman
10. Aldırma Deli Gönül
11. Severek Öleceğim
12. Kime Ne
Read more…

LG P503 Optimus One

10:21 |
Android OS 2.2 (Froyo)
Android OS 2.2 (Froyo) işletim sistemi daha yüksek performans ve en güncel uygulamaları çalıştırabilme özelliği taşıyor. Gelişmiş yedekleme seçenekleri ve otomatik güncelleme özelliği hayatınızı kolaylaştıracak.

Google Mobil Servisler
En son Google mobil servis uygulamaları çevrenizdeki dünyayı keşfetmenizi sağlar, hayatınızı kolaylaştırır. (Google Maps, Google Voice Search vb..)

Wi-Fi Hotspot
Wi-Fi Hotspot özelliğiyle telefonunuzu kablosuz bir modem gibi kullanarak 5 cihazın internete bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Çoklu Dokunmatik Ekran (Multi-touch)
Çoklu dokunmatik büyük ekranda gezinmek çok daha eğlenceli. Fotoğraflarınızı sadece iki parmağınızla dokunarak büyültüp küçültebilirsiniz.

1.500mAh Uzun Pil Ömrü
1.500mAh gücündeki uzun ömürlü batarya ile eğlenceniz yarıda kalmasın

Daha fazla detay LG web sitesi ve teknoloji marketlerinde
Read more…

BlackBerry Curve 8520 VODAFONE İLE ARTIK SADECE 399 TL

02:15 |
BlackBerry Vodafone'la gençliğini yaşıyor

BlackBerry® Curve 8520 artık sadece 399 TL! Üstelik Faturasız BlackBerry Messenger ile sınırsız mesajlaşma ve internette özgürce dolaşma ayda sadece 9,90 TL

Faturasız BlackBerry Cihaz Kampanyası kapsamında yer alan BlackBerry Curve 8520 modelini Vodafone bayilerinden satın alan aboneler 12 ay boyunca Kampanyalı BlackBerry Servis kullanımına ayda sadece 9,90 TL üzerinden sahip olabilecekler. Üstelik Axess'e özel peşin fiyatına 12 ay taksit imkanı

Daha fazla detay vodafone web sitesi ve vodafone bayilerinde
Read more…

AVEA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERENLER HEDİYELER KAZANIYOR

02:06 |
21 Nisan'a kadar Avea Faturaları için Otomatik Fatura Ödeme Talimatı verenler çekilişle birbirinden değerli hediyeler kazanıyor.

AVEA otomatik ödeme talimatı verenler arasından yapılacak çekilişle;1 kişiye Nissan Qashqai 1.6 Visia 4x2 MT 2011 model Otomobil, 15 kişiye Samsung N150JP06TR10,1/N450/1/160/W7S SİYAH NETBOOK, 20 kişiye Nintendo Wii Oyun Konsolu, 25 kişiye ONYO BLACK CORBIE 8GB MID TABLET PC, 50 kişiye Nokia X2-01 cep telefonu verilecektir

21 Şubat 2011- 21 Nisan 2011 tarihleri arasındaki kampanya süresince Anlaşmalı Bankalar www.avea.com.tr, wap.avea.com.tr, 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri veya Avea bayileri kanallarıyla otomatik fatura ödeme talimatı verebilir, çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
Read more…

TURKCELL YAŞASIN HANIMLAR KULÜBÜ

01:58 |
"Yaşasın Hanımlar" Turkcell'li ev hanımlarına özel bir kulüptür.

Ekonomik konuşma paketi, güzellikten sağlığa, ipuçlarından burçlara uzanan özel servisleri ve beğenilen markalarda ayrıcalıklı indirim fırsatlarıyla hanımların ihtiyacı olan her şey bu kulüpte.

Daha fazla detay turkcell iletişim merkezleri ve turkcell web sitesinde
Read more…

SAMSUNG OMNİA 7 YE GÜNCELLEME ŞOKU

01:48 |
Microsoft, Windows Phone 7 için yayınladığı güncellemesini duyurmasına rağmen kopyala - yapıştır özelliğini bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Microsoft'un akıllı telefonlar için geliştirmiş olduğu Windows Phone 7 işletim sistemi için yayınlanan son güncellemenin, sistemin işlem gücünü artırmak amaçlı olduğunu söyleyen Microsoft yetkilileri, şu anki güncellemede direkt olarak kopyala - yapıştır özelliğinin bulunmadığını belirtirken, ileride yapılacak güncelleştirmelerde bu özelliğin geleceğinin sinyalini verdiler.

Yayınlanan güncelleştirmeyi yüklemek isteyenlerin telefonlarını PC ya da Mac ortamına bağladıktan sonra kurulum aşamalarını takip ederek yüklemeyi tamamlamaları gerekiyor. Fakat telefonunuz bir Samsung Omnia 7 ise bu güncelleştirmeyi yükleyemeyebilirsiniz zira çoğu Samsung Omnia 7 kullanıcısı kurulum yapmaya çalışırken sıkıntı yaşamış durumda.

Güncellemenin bir Samsung Omnia 7 akıllı telefonuna kurulması sonucu telefonun kilitlenip kalması en büyük sorun iken, Windows Phone destek hattı, bu problemin farkında olduklarını ve çözmek için işe koyulduklarını açıkladı.hürriyet
Read more…

Western Union ile para transferi yapın, bedava TL/dakikalar kazanın!

06:28 |
15 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında Yapı Kredi’den Western Union ile yapacağınız para gönderme ve alma işlemleriniz size bedava TL/dakikalar kazandırıyor.

Western Union ile yapacağınız

- 2 veya 3 işlem 12 TL / 30 dakika
- 4 veya 5 işlem 20 TL / 50 dakika
- 5’in üzerinde işlem 30 TL / 75 dakika

kazandırıyor.Kampanyaya katılmak için WU (boşluk) MTCN numaranızın son 5 hanesini 4454'e gönderin, kazanın.

Daha fazla detay yapıkredi bankası web sitesi ve yapı kredi banka şubelerinde
Read more…

HTC tarafından hazırlanan Facebook markalı akıllı telefonlar bir hafta içinde Avrupa ve Amerika'da satışa çıkacak.

05:46 |
İntrnet sitelerine düşen 'doğruluğu yüksek' haberlere göre HTC tarafından geliştirilen ilk modeller, haftaya ABD ve Avrupa'da piyasaya verilecek.

Facebook marjalı telefonun üreticisi HTC, geniş ve çoklu dokunmatik ekranlı telefonlarda Android işletim sistemi kullanıyor. Ancak arayüz, Facebook mesajlarına ulaşma, güncellemeleri görme ve mesaj gönderme işlevlerine sahip kısayolları taşıyacak. Ana ekranda aynı zamanda Facebook üyesinin mesaj duvarı duracak.

İstenirse cihazın GPS'i sayesinde Facebook'ta yer güncellemesinin eş zamanlı olarak yapılacağı, çekilen fotoğraf ve videoların tek tuşla, optimize edilimiş şekilde Facebook'a gönderilebileceği belirtiliyor. Telefon sahibi, ayrıca, haber kuruluşları başta olmak üzere favori Facebook sayfalarındaki gönderileri anasayfada eşzamanlı olarak izleyebilecek.

Henüz kesinleşmese de telefonda bulunacağı söylenen kızaklı qwerty klavyede de, Facebook kısayol tuşları olacak. Telefonun Facebook markasını taşıyacak.ntvmsnbc
Read more…

SONY ERİCSSON XPERİA ARC

08:21 |
Zarif, süper ince Xperia™ arc
Yüksek kaliteli malzemeleri alın. Mükemmel kavisi ekleyin. Ve 8.7 mm'ye sığdırın. İşte size avuç içiyle kusursuz uyum sağlayan bir ürün: ince, hafif ve sağlam Xperia™ arc.

8.1 megapiksel kameralı HD telefon
HD telefonunuzda yüksek kaliteli filmler ve düşük ışıkta resimler çekmenize imkan veren cep telefonuna özel Sony Exmor R™ CMOS sensörü bulunur. Gidin ve çekin. Sonra HDMI konektörü ile doğrudan televizyonunuza bağlayarak çarpıcı HD kalitesinde gösterin.

Süper ekrana sahip Android dokunmatik telefon
Android dokunmatik telefonunuzla resimleri ve videoları canlı renklerle görüntüleyin. Sony Mobile BRAVIA® Engine ile 4.2" Gerçekçi ekranda canlı ve net görüntüler

Daha fazla detay sony ericsson web sitesinde
Read more…

Free Download Manager 3.0

09:42 |
Güvenilir ve açık kaynak kodlu olan yazılım ile dosya indirme işlemini daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu yazılım sayesinde aynı anda birden fazla dosyayı da hızlıca indirebiliyorsunuz.

Yazılım indireceğiniz dosyayı parçalara bölerek daha hızlı indirmenizi sağlıyor. Aynı zamanda indirilen dosyayı beklemeye alıp ileri ki bir zamanda indirmeye devam edebiliyorsunuz.

Başarılı bir çözüm sunan yazılımın kurulum ve kullanımı da oldukça kolay.shifdelete


***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir.

Read more…

rteydfucn

07:54 |
adsred
Read more…

LOGİTECH TEN YENİ ÜRÜNLER

06:26 |
LOGİTECH Wireless Speaker Z515

Dizüstü bilgisayarınız için tam stereo ses.

- Dizüstü bilgisayarınızdan 50 feet (15 m) uzaklığa kadar kablosuz kullanım olanağı
- Çift iki inç sürücü ve zengin bas sesler
- 10 saat dayanabilen yeniden şarj edilebilir pil

LOGİTECH Speaker System Z305

Sizinle birlikte her yere gelen ses.ᅠ
- Tamamen portatif 360 derece ses
- Kompakt ve dizüstü bilgisayarınıza kolayca takılabilir
- Tek USB bağlantısıyla tak ve çalıştır kolaylığı

LOGİTECH Speaker System Z623

Multimedyanızı kökleyin.
- THX Onaylı sistem
- 200 vat güç
- Güçlü subwoofer'a sahip 2.1 sistem

Ürünler hakkında daha fazla detay logitech web sitesi ve teknoloji marketlerinde
Read more…

Vodafone'da akıllı telefonlarda fiyat devrimi

07:42 |
Yeni Vodafone Red+ tarifesine abone olun, 3Gli dokunmatik ekranlı Android 2.2 işletim sistemli HTC Desire HD; yeni Vodafone Red tarifesine abone olun, Symbian3 işletim sistemli Nokia N8, Bada v1.2 işletim sistemli Samsung Wave 2 veya Windows işletim sistemli HTC HD Mini , ayda sadece 11 TLye sizin olsun.

Siz de yenilenen Vodafone Red tarifelerinden birini seçerek Vodafone Red Dünyasının Ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyasında özel müşteri hizmetleri, mobil hizmet ekibi Red Team, Back-up kişisel asistanlık hizmetleri, indirimli shuttle servisi, yurtiçi ve yurtdışında pek çok özel noktada size özel %15e varan indirimler sizi bekliyor.
Read more…

SAMSUNG, Mobile World Congress 2011 de Galaxy S II yi tanıtıtı

06:26 |
Samsung, aylardır üzerinde konuşulan yeni Galaxy S modeli Galaxy S II'yi ve Galaxy Tab II'yi resmi olarak, MWC(Mobile World Congress) 2011'de tanıttı.

Yeni Galaxy S'te 4.3 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak ve bu ekran, daha önce de iddia edildiği gibi Super AMOLED Plus teknolojisine sahip olacak. Çözünürlük ise 800x480 piksel olacak. İşlemci olarak ise, 1 GHz hızında, çift çekirdekli yeni bir ARM modeli kullanılacak.

Telefonda yer alan Near Field Communication yongası ve Bluetooth 3.0 hemen dikkat çekiyor. Bağlantı özellikleri arasında HSPA+, Wi-Fi 802.11b/g/n de yer alıyor.

Yeni Galaxy S'in kasası sadece 8.49 mm kalınlığında, ağırlığı ise 116 gram olacak. İşletim sisteminin Android 2.3 olması bekleniyor.

Galaxy S II, Full HD video çekebilen 8 Megapiksellik bir kameraya sahip. Telefonun, 16 ve 32 GB olmak üzere, iki farklı konfigürasyonla, Mayıs ayından itibaren satışa sunulması bekleniyor. Ancak bu tarih tüm ülkeler için geçerli değil, Galaxy S II'nin ülkemize ne zaman ulaşacağı şimdilik gizemini koruyor.

Galaxy S II başrol oyuncusu olsa da, Samsung'un, yeni amiral gemisiyle birlikte ikinci nesil Galaxy Tab tablet PC'sini de MWC 2011'de gözler önüne serdi. 1280x800 çözünürlük sunan 10.1 inç'lik ekran, Android Honeycomb işletim sistemi, 8 Megapiksel, Full HD çekim yapabilen kamera ve dual-surround ses sitemi, yeni Galaxy Tab'ın dikkat çeken özellikleri arasında.hürriyet
Read more…

HP WEBOS TABLET

01:34 |
HP TouchPad serisi, Palm'a ait WebOS akıllı telefon işletim sisteminin tablet için optimize edilen sürümünü kullanıyor.

Bu yaz piyasaya çıkacak TouchPad, 97. inç boyutunda çoklu dokunmatik ekrana, 1.3 megapiksel ön kameraya, 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip. 16GB ve 32GB olmak üzere iki depolama seçeneğiyle gelecek olan TouchPad'de 1GB RAM bulunuyor.

Kablosuz ağ bağlanmanın yanı sıra, 3G ve 4G uyumlu modellerin de çıkacağı belirtiliyor. Aynı işletim sistemini taşıyan cihazlarla senkronize çalışabilen cihaz, en büyük rakibi olan iPad ile hemen hemen aynı boyutlara, ağırlığa ve pil dayanma süresine sahip.

iOS, Android 3.0, Blackberry OS ve Windwos 7'den sonra tablet piyasasına giren üçüncü işletim sistemi olan WebOS, Palm zamanında oldukça iyi yorumlar almıştı. Ancak tablet edisyonu HP tarafından oluşturulan sistemin, özellikle uygulama zengniliği açısından bir hayli yol alması gerekiyor.

Halen iPad için 300 bin, Android için 100 bin uygulama kullanıcılara sunulmuş durumda. Palm'da ise bu rakam henüz 5 bin 400 civarında. HP TouchPad'in yüksek donanım özelliklerine karşın pazarda rekabet edebilmesi için bu sayıyı en az 30 bine yükseltmesi gerektiği belirtiliyor.

2010'da iPad ile temelleri atılan tablet pazarı 2011'de çok hızlı bir büyüme gösterecek. Yıl sonuna doğru payının düşmesi beklenen iPad'in yine de uzun yıllar lider kalması bekleniyor.

Android 3.0 sürümünü taşıyacak tabletler, akıllı telefonlardaki popülariteyi tutturabilirse, iPad'in en ciddi rakibi olacak gibi görünüyor. Rekabette RIM PlayBook, Samsung Galaxy, Motorola Zoom, Dell Streak gibi modeller de iddialı.ntvmsnbc
Read more…

AKBANK VE İHS TELEKOMİNASYONDAN KAZANDIRAN KAMPANYA

11:34 |
AKBANK, internet üzerinden kredi kartı ile online tahsilat yapan Sanal POS müşterilerine SSL sertifikası alımında fayda sağlayabilmek için IHS Telekom ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında AKBANK üye işyerleri , GeoTrust QuickSSL Premium SSL sertifikasına ve hosting hizmetine %40 indirim ile sahip oluyor.

AKBANK, IHS Telekom ile gerçekleştirdiği yeni işbirliği sayesinde üye işyerlerinin hayatını kolaylaştırarak, verimliliklerini artırmalarına yardımcı oluyor. Hayata geçirilen " GeoTrust QuickSSL Premium SSL ve Hosting İndirim Kampanyası " kapsamında AKBANK Sanal POS kullanıcısı internet üzerinden kredi kartı ile online tahsilat yapan işyerleri, ekonomik SSL sertifikası ve hosting hizmetlerinden faydalanıyor.

GeoTrust QuickSSL Premium SSL sertifikası her ölçekteki e-ticaret siteleri için prestijli , güvenliği önplanda olan hızlı alınabilen bir çözümdür. Sunulacak hosting servisi ise ilgili hizmeti sağlayacak PHP tabanlı bir çözüm olarak sizlere ulaşacaktır.

Daha fazla detay ihs telekominakasyon web sitesinde
Read more…

reedPAD Tablet PC Electro World mağazalarında satışa sunuldu

11:29 |
Dünyanın bilgisini avucunuzun içine sunan reedPAD Tablet PC, 860 TL fiyatıyla Electro World mağazalarında satılıyor.

Wifi ve bluetooht ile internete bağlanan reedPAD, Google Markets erişimi ile Türkiye'ye bir ilki getiriyor.Android dünyasının sunduğu tüm aplikasyonları indirip kullanmanızı sağlayan cihaz, gerçek anlamda sınırsız mobilite sağlıyor.

USB bağlatısı ve 32GB'a kadar artırılabilen hafızası olan reedPAD'in 7 inç ekranında full HD video keyfi yaşamanın yanında, HDMI çıkışı ile video ya da sunumlarınızı kolayca aktarabilirsiniz.Dergi,gazete ve PDF formatındaki tüm dökümanlarınızı tam ekranda renkli görüntüleyebilirsiniz.

Daha fazla detay electroworld web sitesinde
Read more…

AŞK İÇİN TEKNOLOJİ TEKNOSA FACEBOOK TESTİ

11:21 |
Teknolojiye aşık teknolojik aşıklar için Teknosa kampanyası devam ediyor… Siz de Teknosa facebook sayfasındaki ödüllü testine katılın, birbirinden özel ödülleri kazanma şansı yakalayın!


Daha fazla detay teknosa web sitesi ve teknosa facebook sayfasında
Read more…

ANDROİD 3.0 İLE BİLGİSAYARINIZI CEP TELEFONU YAPIN

01:22 |

akıllı telefonlar için geliştirilen Google Android'i bilgisayarınızda da kullanmanız mümkün. TeknolojSitesi ShiftDelete.Net, bilgisayarınızda cep telefonu işlemleri yapmanzı sağlayacka bu programı adım adım anlattı.


Android SDK

Bilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geçiyor. Android SDK'yı indirebilirsiniz.

Bunu Google'ın geliştiriciler için hazırladığı siteden bu kiti indirebiliyorsunuz. Android SDK, 32 ve 64-bit'lik Windows 7 ve Vista işletim sistemlerinde çalışıyor. Hatta Linux ve Mac OS işletim sistemlerinde çalışan sürümler de bulunuyor.

İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra SDK Setup'a tıklayıp kurulumu başlatın. Eğer sisteminizde Java kurulu değilse bu aşamada karşınıza bir uyarı çıkıyor. Android SDK'yı kullanmak için Java yüklü olmalı.

Kurulum İşlemi

Eğer Android SDK'yı ilk kez kullanıyorsanız "Refresh Sources" adlı ekranda bir hata ile karşılaşabilirsiniz.

Bunu düzeltmek için "Settings" ekranında alt kısımda yer alan "Force https://... Sources to be fetched using http://..." kutusunu işaretlemelisiniz.

Bundan sonra "Available Packages" bölümüne gelin. Burada tek bir site göreceksiniz. Bunu seçtiğinizde altta bir liste açılacak. Eğer tüm Android sürümlerini denemek istiyorsanız tüm kutuları seçebilirsiniz.

Daha fazla detay shifdelete web siTesinde

***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir
Read more…

OBLİO TABLET MİNT 7X

10:19 |

ANDROID OS 2.1 ISLETIM SISTEMI

4 GB DAHILI BELLEK

WIFI INTERNET BAGLANTISI

E-KITAP, FOTOGRAF VE VIDEO OYNATICI, SAAT, ALARM, HESAP MAKINESI,

SES KAYIT

ANDROID KLAVYE

COZUNURLUK, 800 X 480 PIXEL

7 INCH DOKUNMATIK EKRAN

MICRO SD KART DESTEGI

KUTU ICINDEKILER ADAPTOR, KULLANIM KLAVUZU, USB KABLO, KULAKLIK

UYGULAMALAR

Facebook/ Msn Messenger/ Skype/ Twitter/ E-buddy...
Read more…

Vodafone Cep Özgür'den Tron Efsanesi sürprizleri ve Nokia N8 Hediye

01:59 |
Sömestr tatilinde Cep Özgür abonelerine 20 Nokia N8 kazanma şansı! Üstelik anında Tron Efsanesi Vodafone'luya özel mobil içerikleri ve sinema biletleri hediye!

20 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında TRON (Boşluk) AD SOYAD ADRES yazıp 1001'e gönderen Cep Özgürlü'ler Efsane telefon Nokia N8 kazanma şansı yakalıyor. Üstelik her 30 TL ve katları yüklemede anında birer çekiliş hakkı daha onların oluyor!

Daha çok yükle kazanma şansını artır!

Hemen çekilişe katıl gelen katılım kodu ile tron.cepozgur.com sitesine gel, Disney'den TRON Efsanesi filmine anında bir arkadaşınla gidebileceğin AFM Sinema bileti kazan.

Daha fazla detay vodafone web sitesinde
Read more…

CRYSİS 2 İÇİN GEREKLİ MİNİMUM DONANIMLAR

02:05 |
* İşletim sistemi: XP / Vista / Windows 7
* İşlemci: Intel Core 2 Duo 2GHz, AMD Athlon 64 X2 2Ghz veya daha yüksek
* Bellek: 2 GB
* Boş disk alanı: 9 GB
* DVD ROM: 8x
* Grafik işlemci: nVidia 8800GT 512Mb RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM veya daha yüksek
* Ses: DirectX 9.0c-destekli

Bu gereksinimler tabi ki oyunu oynayabilmek için gereken en düşük donanımlar. Üst seviyede grafikler elde edebilmek için oyun daha yüksek donanıma ihtiyaç duyacaktır.Hürriyet
Read more…

Glary Utilities

01:32 |
Sisteminizi Nasıl Koruyorsunuz?

Bu yazılım sayesinde sisteminizdeki gereksiz dosyaları silebilecek, geçersiz kayıt defteri kayıtlarını temizleyecek ve internette dolaşırken sisteminizde kalan artıkları temizleyebileceksiniz. Ayrıca disk kullanımınızı da analiz eden yazılım sayesinde birbirinin aynı dosyaları silebiliyorsunuz.

Glary Utilities tüm bu işlerin yanı sıra bilgisayarınızın belleğini optimize ediyor. Bozuk Windows kısayollarını da onarabileceğiniz yazılımının başlangıçta açılan programları yönetme özelliği de bulunuyor.


***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir.
Read more…

Hemen Superonline Fiber İnternet'e geçin, bilgisayar karşısında beklemekten kurtulun

02:42 |
Üstelik ayda 9.90 TL den başlayan fiyatlarla.

FİBER İNTERNET
100 Mbps'e kadar, üstelik telefon hattına ihtiyaç duyulmadığı için sabit ücret ödemeden dünyanın en hızlı internetine bağlanmanızı sağlayan bir servistir. Şimdi internette yapacağınız her şey, her zamankinden kat kat hızlı!
Modem ve kurulum bizden!

SUPERPLAY
Superonline Fiber İnternet aboneleri, şimdi SuperPlay ile dünyanın en çok seyredilen filmlerini, sürekli güncellenen film arşivimizden diledikleri anda satın alarak, internette DVD görüntü kalitesinde film izlemenin keyfini çıkarıyor.

En çok seyredilen filmler

SuperPlay aboneliği ve SuperPlay üzerinden izleyeceğiniz ilk film ücretsiz.

SÜPERNUMARA
Superonline'ın telefon hizmeti verdiği tüm numaralar SüperNumara'dır.

Gerek Superonline tarafından tahsis edilen, gerekse yıllardır kullandığınız ve Superonline'a taşıdığınız tüm numaralarla SüperNumara'nın avantajlarından faydalanabilirsiniz.

SüperNumara'nın Süper Avantajları
- Sabit ücret ödemezsiniz.
- Konuştuğunuz kadar ödersiniz.
- Telefon görüşmelerinizde %40'a varan indirimlerle doya doya konuşursunuz.
- Tüm SüperNumaralılar ile 2011 sonuna kadar sınırsız ve ücretsiz konuşursunuz.
-Hem internet hem telefon ödemelerinizi tek faturadan takip edebilirsiniz.
Read more…

Sevgililer Gününe özel, sınırlı sayıda üretilmiş yeni Mobee Nett 7

11:13 |
Mükemmel internet deneyimi
Android 2.1 sürümünü kullanan Sevgililer Gününe özel, sınırlı sayıda üretilmiş yeni Mobee Nett 7 Tablet, 800 x 480 çözünürlükteki 7 LED ekranı ile mükemmel internet ve multimedya deneyimi sunuyor.

E-posta gönderip alabilir, online gazete okuyabilir, Facebook gibi sosyal medya araçlarında gezinebilir, Youtubeda video izleyebilir, internetten film indirip izleyebilir, fotoğraf ve video çekebilirsiniz. 720 MHz işlemcisi ile Mobee Nett hızını arttırken, ağırlığını 360 grama düşürüyor.


Uygulamalar (Application Market)
Mobee Nett Tabletinize hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Mobee Nett Tableti benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması (Astro, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) Ayrıca, Uygulama Marketten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için ibb trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar indirebilirsiniz.

Bazı uygulamaları web tarayıcıda araştırıp bularak da indirebilirsiniz. Android 2.1 için 20.000den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor
Read more…

Feature Stories