Intel Atom işlemcili MSI Wind Netbook Mediamarkt’ta satışa sunuldu

14:42 |

Datagate Bilgisayar, Intel Atom işlemcili MSI Wind Netbook’u Türk tüketicisiyle buluşturdu. Mediamarkt’ta KDV dahil yalnızca 799 YTL’ye satışa sunulan ürün, hafifliği ve fiyatı ile ön plana çıkıyor.

1 kilogramdan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahip olan MSI Wind Netbook, bilgisayar işlevlerinin yanında, internet dünyasında her an yer alabilmek için basit ve kullanıcı dostu bir işletim düzeni sunuyor.

Kullanıcı dostu özellikler
Pil dahil 1 kilogramdan hafif olan MSI Wind Netbook, her yere taşımak için ideal. Kullanıcıların tanıdık işlevlerle daha rahat etmelerini sağlamak için, konsol olarak Microsoft’un kullanıcı dostu Windows XP ara yüzünden faydalanıyor.

MSI Wind Netbook, 22,6x25,4 cm genişliğindeki LCD ekranıyla, daha konforlu bir görüntüleme ve okuma deneyimi sunuyor. Tümleşik LED güç tasarruflu arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, genel anlamda görüntü kalitesini en yüksek seviyeye taşıyor. 1024x600 piksel çözünürlüğüyle, web sitelerini daha özgür ve rahat gezmek mümkün oluyor.

MSI Wind Netbook, keyifli ve ergonomik klavye dokusunun yanı sıra klavye tuşları arasındaki 17,5 mm?ye çıkarılmış mesafeyle de rahat kullanım imkanı sunuyor. Öte yandan, en üst seviyede taşınabilirlik ve verimlilik için artırılmış pil ömrüyle günlük hayatı kolaylaştırıyor. milliyet mobilite

MSI Wind Netbook, depolama kapasitesinden ödün vermiyor ve 80 GB büyüklüğündeki 2,5? standart sabit diskiyle, en güzel anları yeterli alan endişesi duymadan kaydetme imkanı sunuyor.
Read more…

Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902

14:38 |

Cihazın kamerası, altına gizlendiği kızaklı özel bölme kaydırılarak açıldığı anda fotoğraf çekmeye hazır hale geliyor.En son teknoloji ürünü özellikler taşıyan model, içindeki fotoğrafçıyı ortaya çıkarmak isteyenler için mükemmel bir araç olacak.

Sony Ericsson C902 Cyber-shot TM – Tarzını ifade etmenin en iyi yolu

• Kızaklı lens kapağı ile çok ince – kamera anında çekime hazır
• Dayanıklı, dikkat çekici ve şık tasarım
• Mümkün olan en iyi fotoğrafı yakalamak için ‘Yüz Tanıma’ ve ‘Otomatik Odaklama’ özelliklerine sahip 5.0 megapiksellik kamera
• Kolay erişim için kameraya özel mavi ışıklı dokunmatik tuşlar

Sony Ericsson Görüntüleme Bölümü Sorumlu Pazarlama Müdürü Sven Totté, yeni modelle ilgili olarak “Yeni Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902 çekilen fotoğrafların mükemmel görünmesi için tasarlandı. Ürünün; sınıfındaki en iyi görüntü kalitesi ile kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı birbirini bütünlüyor. Fotoğraf modundayken her zaman iyi bir kullanım deneyimi sağlamak için geliştirilen büyük dokunmatik ekran, kamera fonksiyonlarının daha pratik şekilde kullanılmasını sağlıyor.” diyor.

Kapağı kaydır ve çek

Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902’ye özgü kızaklı lens kapağı, cihazı anında telefondan kameraya dönüştürüyor. Yüz Tanıma ve Otomatik Odaklama fonksiyonları, amatör fotoğrafçılar için dahi yüksek kaliteli resimler çekme imkanı yaratıyor.

Gece çekimi

Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902 zayıf ışık koşullarında bile daha iyi resim kalitesi sağlamak için en yeni ışık teknolojisini (Photo Flash) kullanıyor. Seri halde dokuz fotoğraf çekimine izin veren BestPic™ özelliğine eklenen ışık çözümü de alternatifleri arasından en iyi fotoğrafı seçme şansı veriyor.

Otomatik Döndürme
Cihazdaki akıllı Otomatik Resim Döndürme özelliği, bir el hareketiyle ekranı yeniden ayarlıyor ve böylece her an çekime hazır hale geliyor.

Işıklar, müzik, hareket!
Modelde bulunan x-Pict story™ fonksiyonu kişiye özel multimedya slayt şovu hazırlamak ve fotoğraf galerisine müzik ve görsel efektler eklemek için geliştirilen bir diğer özellik.

Kaydet ve paylaş
Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902 üzerinde 160 MB’lık bellekle (100 tam çözünürlüklü resim için gerekli depolama alanı) geliyor. Ayrıca ürün kutusunda 1 GB’lık Memory Stick Micro™ (M2) kullanıcıya hediye ediliyor.milliyet
Read more…

Türk Telekom'dan sabit ücrete kampanyalı çözüm

14:49 |
Cem Yılmaz'ın "Jembey" karakteri ile reklam kampanyası yürütülen ve 15 Temmuz'da lansmanı yapılan "Konuşturan Yaz Kampanyası" bütün abone gruplarını ilgilendirirken, bundan en büyük faydayı konuşma yapmamasına rağmen her ay sabit ücret ödemek zorunda kalanlar görecek. En düşük sabit ücreti ödeyen abone bile ağustos ve eylül aylarının herbiri için 100'er dakikalık bedava konuşma elde edebilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.

TT'nin yeni kampanyasına katılanlar ağustos ve eylül aylarında, mayıs ayı faturalarının her 10 YTL'si için 100 dakika bedava şehiriçi görüşme kazanabilecek. Örneğin, mayıs ayı faturası 11 YTL olan bir TT müşterisi, ağustos ve eylül ayları için mayıs ayındaki tutarı kadar görüşme yapmayı garanti ederse, ağustos ve eylül ayları için her ay 200 dakika şehiriçi konuşma kazanacak. Mayıs ayı faturası 36 YTL olan bir abone ise 400 dakika görüşme hakkı kazanacak.

Konuşmayan nasıl kazanacak

Kampanya faturalar üzerinden uygulanacağı için, telefon görüşmesi yapmayan aboneler de fayda sağlayacak. Örneğin, HesaplıHatt abonesi olan ve her ay KDV dahil, Özel İletişim Vergisi (ÖİV) hariç olmak üzere 8.28 YTL sabit ücret ödeyen abonelerin faturalarına bu rakam yüzde 15'lik ÖİV de dahil edilince 9.52 YTL'lik bir fatura yansıyor. TT yetkilileri, mayıs ayında bu şekilde fatura ödeyen abonelerin fatura tutarlarının 10 YTL olmamasına rağmen bu kampanyadan yararlanabileceğini ve faturadaki tutarın TT tarafından yuvarlak hesap ele alınacağını kaydettiler. TT yetkilileri, 10 YTL'nin altındaki mayıs ayı faturalarına sahip abonelerin kampanyaya başvurması durumunda ağustos ve eylül aylarının herbiri için 100 dakika yani 1 saat 40 dakika bedava şehiriçi görüşme hakkı kazanabileceği örneğini verdiler. Fatura tutarı 10 YTL'yi geçen aboneler ise 200'er dakika kazanacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenler 444 1 444 nolu TT Müşteri Hizmetleri numarasından başvurabilecek.
referans
Read more…

Attacks begin on net address flaw

13:45 |
The code could be a boon to phishing gangs who redirect web users to fake bank sites and steal login details.

In light of the news net firms are being urged to apply a fix for the loop-hole before attacks by hi-tech criminals become widespread.

Net security groups say there is anecdotal evidence that small scale attacks are already happening.

"We are in a lot of trouble," said security guru Dan Kaminsky who found the flaw in the net's Domain Name System (DNS) in March 2008.

"This attack is very good," he said. "This attack is being weaponised out in the field. Everyone needs to patch, please."

The DNS acts as the net's address system and helps computers translate the website names people use into the numerical equivalents preferred by machines.

If exploited the flaw would allow malicious hackers to direct people to fake sites even if that user typed in the correct address for the place they wanted to visit.

Now security researchers have come up with two separate methods for attacking the flaw.

The code used in the attacks has been added to a popular testing tool called Metasploit used by both good and bad hackers alike to find weaknesses in computer systems.

The attack code was developed following the accidental leaking of the bug Kaminsky discovered. Initially he had planned to release more information in October.

After being discovered in March, information about it was shared with large net organisations such as Cisco, Google, Yahoo and Microsoft to give them chance to produce patches and fixes.

Now net supply firms are being urged to get on with the job of updating their systems so customers are not left at risk.

newstime7
Read more…

Hitachi'nin yeni dijital video kamerası DZ-BD10H Blu-ray ve sabit diske yazabiliyor

23:16 |

Hitachi'nin yeni dijital video kamerası DZ-BD10H ile video kaydederken kapasite sıkıntısı çekmek pek de mümkün değil. Cihazın teknik özellikleri,
Yeni Hitachi DZ-BD10H dijital video kamera ile görüntüleri nereye kaydedeceğiniz tamamen size kalmış. 1080p HD video çekebilen DZ-BD10H, hem Blu-ray optik medya hem de 30 GB dahili kapasiteye kayıt imkanı sunuyor. SD hafıza kartı yuvası da bulunan kamera, 2,7 inç LCD panel, 10x optik yakınlaştırma gibi özelliklere sahip. 9 Ağustos'ta yaklaşık 1,500 dolar fiyatla Japonya'da piyasaya çıkacak olan Hitachi DZ-BD10H'nin ne zaman ülkemize geleceği belli değil.haber7/shifdelete
Read more…

Supreme FX X-Fi ses kartına sahip ASUS ROG Maximus II Formula ile olağanüstü oyun ve overclock deneyimine hazır olun

14:20 |

Dünyanın lider anakart üreticisi ASUS, her zaman en iyisini arayan oyuncular için ASUS ROG Maximus II Formula serisi anakartları duyurdu. P45 yongaseti ve DDRII gibi son teknoloji ürünleriyle donatılmış olan bu anakart mükemmel oyun performansı sunuyor. Dahili SupremeFX X-Fi ses kartı buna paralel şekilde gerçekçi ve temiz ses çıkışı sağlarken, CPU Level Up teknolojisi işlemcinin saat hızını karmaşık ayarlara gerek kalmadan düzenleyerek bilgisayarın hızını arttırıyor. Tüm bunların yanında Extreme Engine güç tasarımı, sistemin kararlı çalışması için gerilimi ayarlayarak seçilen BIOS ayarlarına göre düzenleme yapıyor.
SupremeFX X-Fi ile Yüksek Kalitedeki Ses Republic of Gamers (Oyuncu Cumhuriyeti –ROG) markası en iyi oyunculara rakipsiz oyun deneyimi sunmak için yaratılmıştır. Aynı etikete sahip ROG Maximus II Formula, üst düzey bir ses kartı olan SupremeFX X-Fi ile beraber geliyor. ADI 2000B ses kodlayıcısı (codec), Creative X-Fi yazılımı, CMSS3D ve Crystalizer teknolojileri ile otantik EAX ses efektleri desteği sayesinde etrafınızı çevreleyen gerçekçi ve üç boyutlu ses efektleri ile kendinizi oyunun içinde hissediyorsunuz.

CPU Level Up İşlemcinize Sınıf Atlatır
CPU Level Up teknolojisiyle oyuncular işlemcilerinin hızını kendi ihtiyaçları doğrultusunda ve karmaşık overclock ayarlarıyla uraşmadan rahatlıkla arttırabiliyorlar. Bunun için tek yapmaları gereken BIOS’ta bulunan işlemci listesinden bir model beğenmek. Bu seçim yapıldığı anda belirlenen hız için gerekli tüm ayarlar otomatik olarak yapılıyor ve işlemci o hızda kararlı bir biçimde çalışıyor. İşlemciye overclock uygulamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Extreme Engine Tasarımıyla Yüksek Hızlarda Mükemmel Kararlılık
ROG Extreme Engine ASUS’un köklü mühendislik deneyiminin son ürünlerinden bir tanesi. Extreme Engine, meraklısına büyük oranda overclock yapma imkanı tanıyan çok fazlı (multi-phase) güç devresi tasarımından meydana geliyor. Rakamlarla belirtmek gerekirse bu tasarımda 16 faz işlemciye, 2 faz belleğe ve 3 faz da kuzey köprüsüne aittir. Bir yonganın veya işlemcinin güç devrelerindeki faz sayısı ne kadar çok olursa, normalden yüksek hızlarda aynı derecede kararlı çalışıyor. Üstelik bu çok fazlı Extreme Engine tasarımı kullanıcıların BIOS’tan daha yüksek gerilim değerleri seçmelerine imkan tanıyor. Bununla beraber Extreme Engine sayesinde güç verimliliği %96’ya ulaşırken, boşta çalışmada otomatik güç kısma özelliği sayesinde büyük oranda enerji tasarrufu sağlanıyor. milliyet mobilite
Read more…

i8510 Primera, Samsung INNOV8 adıyla resmen duyuruldu.

14:17 |

8 megapiksellik otomatik odaklı kamera (yüz tanılama, gülümseme tepkisi, otomatik panaromik mod, LED flaş, falan fıstık)
Symbian OS 9.3 işletim sistemi, dört bantlı GSM ve çift bantlı HSDPA 7.2Mbps desteği
2.8 inçlik 16 milyon renkli QVGA ekran
128MB RAM, 3D grafik hızlandırıcı
8 ve 16GB'lık iki versiyon veee microSD kart slotu (yaşasın)
A-GPS destekli dahili GPS sistemi
DLNA sertifikası bulunan Wi-Fi kablosuz kart
Stereo hoparlörler ve 3D çevreleme efekti standart 3.5mm'lik hoparlör girişi
DivX oynatabilme (yavaş) USB 2.0 ve stereo Bluetooth
Eh "hadi bu da olsun" denilerek konulmuş RDS özellikli FM radyo
yahoyt.com
Read more…

Creative Zen Mosaic çıktı

02:09 |

Zen serisine sürekli yeni modeller çıkararak her kesimden kullanıcıya hitap etmeyi seven Creative, son olarak ilginç tasarımlı Zen Mosaic'i tanıttı.
Son dönemde MP3 çalarlar teknik özelliklerinden çok tasarımlarıyla müşteri çekmeye çalışıyor. Creative'in yeni tanıttığı Zen Mosaic de 1,8 inç ekranı, 2, 4 ve 8 GB kapasite seçenekleri, FM radyosu, hoparlörleri ve 32 saate varan pil ömrünün yanı sıra adından da anlaşılacağı üzere mozaik şeklinde ilginç tasarımıyla dikkat çekiyor.

MP3, WMA, WAV, Audible formatlı dosyaları çalıp JPEG görselleri görüntüleyebilen Zen Mosaic, yurtdışında 99 dolardan başlayan fiyatlarla önümüzdeki aydan itibaren satışa sunulacak.haber7
Read more…

A research institute in Kobe has developed a robot that can pose like a fashion model.

14:33 |

Robot Research Institute at the New Industry Research Organization hopes the robot will be used for fashion and other promotional events after its metal frame is furnished with polyethylene sheets to give it a human look.
The 160-cm-tall robot can assume human postures by simultaneous control of its 16 joints used for limbs, neck, waist and other body parts. Each joint is slim to give it a feminine touch, while its body frame is made of aluminum to make it lighter and to cut costs.The robot is remote-controlled by cell phone.
Kobe has been pursuing development of robot technologies as part of the city's industrial promotion efforts.Researchers involved in the project say they hope to combine robotics with Kobe's fashion-conscious attitude to bolster local industry.
No mannequin: A robot developed by the New Research Industry Organization's Robot Research Institute in Kobe can pose like a model.The Japan Times
Read more…

Casio Exilim Pro EX-F1 saniyede 1200 kareye kadar video çekiyor

14:47 |

Casio Exilim Pro EX-F1 saniyede 1200 kareye kadar video çekiyor, zamanın donduğu anları yakalıyor
Elektronik devi Casio, fotoğraf makinelerine sıra dışı özellikler eklemek konusunda usta. İyice minyatür hale getirdiği fotoğraf makinelerinden sonra iri ama yine gövdesinden daha büyük işler yapan Exilim Pro serisindeki ürünü EX-F1 ile kullanıcıları şaşırtıyor.

EX-F1 ürünü hem saniyede 60 kareye kadar fotoğraf çekebiliyor hem de isterseniz saniyede 1200 karelik videolar çekebiliyor. Hatta çektiğiniz HD videoları izlemek için F1'İ üzerindeki HDMI yuvasından doğrudan bir televizyona da bağlayabilirsiniz!
haber7
Read more…

Sony Ericsson'dan 2 yeni telefon W902 ve W595

13:27 |

Walkman serisi cep telefonlarında büyük bir güncelleme yapan Sony Ericsson, iki yeni üst seviye modeli olan W902 ve W595'i tanıttı
Sony Ericsson, Walkman serisine iki yeni üst seviye model daha ekledi. Bar tipi W902, bir müzik telefonu olarak gelişmiş stereo alanı ve bass tepkisi sunarken, 8 GB Memory Stick Micro ile Sony Ericsson'un kapasite konusundaki kötü şöhretine son verecek gibi görünüyor.

5 MP kamerası ve 16x dijital yakınlaştırması bulunan W902, siyah, yeşil ve kırmızı renklerde sonbahar aylarında piyasaya sürülecek.
İki Kişilik Müzik
Kayar kapaklı Sony Ericsson W595 ise, 3,2 MP kamera ve 2 GB kart hediyesiyle üst-orta seviyede konumlanıyor. W595'i diğer modellerden ayıran özelliği ise, iki kulaklık girişi sayesinde tek cihazdan iki kişinin aynı anda dinlemesine olanak tanıması. Cihaz W902 ile aynı şekilde sonbahar aylarında kullanıcıyla buluşacak.haber7/shifdelete
Read more…

Nokia, Apple'a her anlamda rakip olmak için geliyor

14:24 |

Nokia, Apple'a rakip olur mu olmaz mı, olursa nasıl olur gibi sorular her zaman tartışmaya açık şeyler. Elbette Apple ve Nokia teknik olarak telefon pazarında rakip değiller.

Apple tek bir modelle belirli gelir grubuna (veya o gelir grubundaymış gibi gözükmek isteyenlere) pek ekonomik olmayan tek bir ürün satarken Nokia fakir ülkelerdeki insanlara aile boyu kullanılabilen telefonlar bile sunan bir üretici. Tabii ki Apple'ın ürünlerinin en büyük gücü üzerindeki ağır (ama kırılabilen) satıcı kilidi (vendor lock) ve iTunes gibi bir hizmet. Nokia bu konuya da eğilmek zorunda.

Ne Zaman Geliyor?

Nokia'nın dokunmatik ekranlı akıllı telefonları bu yılın ikinci yarısından itibaren gelmeye başlayacak. Henüz duyurulan bir model bulunmamakla beraber, ilk gelecek ürünün hacimli satışlar için olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla doğrudan bir yıldız ürün beklemek yanlış olacaktır. Fakat yine yıl içinde diğer dokunmatik ekranlı modellerin geleceği de belirtiliyor. Yani yeni ürünler tam bir seri olacak.

Nerede Benim Müziğim?

Nokia aynı zamanda Comes with Music isimli müzik dağıtım hizmetini de devreye sokuyor. Bunun anlamı ne? Nokia kendisini bir internet firması olarak tanımlıyor ve bu alanda Google ve Microsoft'tan sonra Apple'a da her hizmetiyle rakip olmayı hedefliyor.

iPhone, sadece iPhone değil; bir iPod ve kendisi için müzik satın alabileceğiniz bir iTunes Store'dan oluşuyor. Aynı hizmetler görünene göre şimdi de Nokia 'dan geliyor.haber7/shifdelete
Read more…

Limbo 2 karşısında Antivirüs programları çaresiz..!

13:35 |
Limbo 2 trojanini ortaya çıkaranlar, bilinen en iyi güvenlik yazılımlarının dahi bu trojani durduramayacağını savunuyor.
Her geçen gün artan trojan sayısına son günlerde bir yenisi daha eklendi.Bu trojenin geliştiricileri tarafından yapılan açıklamaya göre en iyi 10 güvenlik yazılımı bile Limbo 2 ile baş edecek potansiyele sahip değil.

CHIP'in haberine göre Limbo 2'nin geliştiricileri her sürümü kişiselleştirebilme imkanına sahip ve bu Limbo 2'lerin her sürümü kendine özel ve yegane olduğundan, anti-virüs yazılımları tarafından bu spesifik trojanin yakalanmasının oldukça güç olduğu ifade ediliyor.

Phishing saldırılarıyla adından yakın gelecekte fazlasıyla söz ettirebilmesi ihtimal dahilinde olan Limbo 2, bilgisayarlardaki banka kayıtları ve hesap bilgilerine göz dikmiş durumda. Problem şu ki, bir bilgisayar kullanıcısı bilgisayarının başına geçtiğinde ve banka hesabına web sitesi aracılığıyla girdiğinde, bu kullanıcıdan hesap bilgileriyle ilgili gerektiğinden fazla bilgi isteyen Limbo 2, girilen bilgileri ise aynen trojen sahibine iletiyor.

En temel güvenlik yazılımları bile çaresiz

Müşteri ve ağ güvenliğiyle tanınan Prevx'deki Malware Araştırma Yöneticisi Jacques Erasmus, bu konuda şu sözleri ifade etti: "Limbo 2, bugüne kadar karşılaşılan en ciddi ve tehlikeli trojan sayılabilir. Antivirüs yazılımları tarafından bu tür trojanlar tespit edilebilse de, birkaç saat içinde kendini tamamen gizleyebilme yeteneğine sahip. Daha önemlisi ise Limbo 2'nin pek çok varyasyona sahip olması. Bu kadar çeşide sahip olan bir trojanin tespit edilmesi de maalesef pek kolay bir iş değil. Bu trojan'i kim tasarladı bilemiyoruz ama Limbo 2'yi ortaya çıkaranların bu işten epey para kazandığını rahatça söyleyebilirim."
haber7
Read more…

Nokia, Nokia Chat ile MSN'e rakip oluyor

13:18 |

Nokia, telefonlar için çıkardığı yeni mesajlaşma servisi Nokia Chat ile MSN'e rakip oluyor. Hatta sunduğu özelliklerle MSN'i eziyor da denebilir.
Nokia, yeni model cep telefonlarında kullanmak için çıkardığı mesajlaşma yazılımı olan Nokia Chat ile cep telefonu kullanıcılarına çok yeni hizmetler sunuyor. Şu anda beta aşamasında olan yazılım, GPRS veya kablosuz ağlardan faydalanarak kullanılır hale geliyor. Kısa süren bir üyelik işleminden sonra Nokia'nın internet şirketi olan OVI'ye kayıt oluyorsunuz ve yazılımı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Eklediğiniz arkadaşlarınıza, internet bağlantısı kullanarak yazı, yüz ifadesi, sesli mesaj gönderebildiğiniz gibi konum bilgisi de ileterek sosyalleşmeyi bir adım daha ileriye götürebiliyorsunuz. haber7/shifdelete
Read more…

EU hits Intel with fresh charges

14:14 |
European regulators have filed fresh charges against the world's biggest computer chip maker Intel over alleged abuse of its dominant market position.
The European Commission (EC) accused the firm of paying a leading European retailer not to stock products containing chips made by rival AMD.

It is also accused of giving incentives to PC makers to switch to Intel chips.

Intel, which has eight weeks to respond to the allegations, said it was disappointed with the EC's claims.

The Commission has also accused Intel of paying the PC maker to delay the planned launch of a product containing AMD chips.

The EC said Intel "used its considerable muscle to provide substantial rebates to a leading European PC retailer - conditional on it selling only Intel-based PCs".

Intel said in a statement it was disappointed with the Commission's claims.

"The issuance of a second Statement of Objections suggests that the Commission supports AMD's position that Intel should be prevented from competing fairly and offering price discounts which have resulted in lower prices for consumers."

Intel added that "the allegations stem from the same set of complaints that our competitor, AMD, has been making to regulators and courts around the world for more than 10 years".

The company has eight weeks to respond to the Commission's three new charges and can seek a hearing in Brussels.
newstime7
Read more…

Symantec, Norton Antivirus 2009 ve Norton Internet Security 2009 yazılımlarının açık beta sürümlerini sundu

02:01 |
Norton güvenlik ve anti virüs çözümlerinin üreticisi Symantec, Norton Internet Security ve Norton Antivirus ürünlerinin 2009 sürümleri için açık betaları yayınladı. Yeni sürümlerin betalarının çıkmasıyla birlikte birçok kullanıcıyla birlikte siz de bu ürünleri deneyebileceksiniz.

Sizlere sağladığımız indirme bağlantılarından yazılımları indirdikten sonra, bu ürünleri kullanabilmek için Symantec'ten bir ürün anahtarı edinmeniz gerekecek. Bunun için gerekli bağlantıyı indirme sayfasında bulacaksınız.


Norton Antivirus 2009 yazılımı için kısıtlı süreli beta test anahtarı edinmek için tıklayın.
haber7/shifdelete
Read more…

Garmin Mobile XT, GPS özellikli smartphone

09:34 |

Garmin Mobile XT, GPS özellikli smartphone, PDA veya cep telefonunuza ekleyeceğiniz microSD data kartı ile herhangi bir ağ kapsamı gerekmeksizin her alanda çalışan bir yazılım…
Garmin Mobile XT ile tüm özelliklere sahip navigasyon sistemini GPS özellikli smartphone, PDA veya cep telefonunuza ekledikten sonra data kartını cep telefonunuza yerleştirerek navigasyona başlayabilirsiniz. Symbian, PALM, ve Windows Mobile işletim sistemlerini destekleyen Garmin Mobile XT telefonunuz kapsama alanı dışında iken de çalıştığından, yönlendirmelere en ihtiyacınız olduğu anlarda da kullanabileceğiniz bir ürün.

Garmin Mobile XT’nin diğer bir özelliği de “peer point” . Grubunuzdaki diğer Garmin Mobile XT kullanıcılarına bulunduğunuz pozisyonu, görüntüsü ile birlikte text mesajı kullanarak yollayabilirsiniz ve bulunduğunuz nokta arkadaşınızın haritası üzerinde gözükecektir. Peer point özelliği özellikle outdoor aktiviteleri için mükemmel bir uygulamadır.

Seyahatlerinizde ve günlük hayatınızda size büyük bir kullanım rahatlığı sağlayacak olan Garmin Mobile XT ile alışveriş merkezleri, hastaneler gibi ilgi alanlarınızı yükleyebilir ve adres defterinizde ulaşmak istediğiniz noktalara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. milliyet mobilite
Read more…

HP, AMD'nin yeni Turion X2 Ultra işlemcilerini kullanan dizüstü modellerini tanıttı

15:19 |

AMD'nin Puma platformunu kullanan ilk dizüstü bilgisayarlarını tanıtan HP, yeni Compaq modelleriyle dikkat çekici özellikler sunuyor. Yeni ürünlerin teknik özellikleri, bu haberde.
HP, AMD'nin yeni Turion X2 Ultra işlemcilerini kullanan dizüstü modellerini tanıttı. İş bilgisayarı Compaq serisine ait olan 6535b ve 6735b, FreeDOS sayesinde istediğiniz işletim sistemini kullanmayı mümkün kılıyor. 14 inç Compaq 6535b ve 15,4 inç Compaq 6725b, 8 GB'a kadar DDR2 bellek kullanımına olanak tanıyan yeni mimariyi kullanıyor.

Her Yanı AMD

Mobility Radeon HD 3200 ile daha hızlı entegre grafik çözümü sunan yeni HP Compaq modelleri, 2,1 GHz Turion X2 Ultra işlemcinin yanı sıra 2 GB bellek, 120 GB sabit disk ve 802.11n WiFi sunuyor. VGA webcam ve 3G hücresel internet seçenekleri de bulunan cihazların yurtdışı fiyatları 1.079 dolardan başlıyor.
haber7/shifdelete
Read more…

Creative, iPod Mp3 çalarlar için tasarladığı yeni ve güçlü hoparlör sistemi Creative X-Fi SoundSytem i600’ü duyurdu.

08:36 |
Creative, iPod Mp3 çalarlar için tasarladığı yeni ve güçlü hoparlör sistemi Creative X-Fi SoundSytem i600’ü duyurdu.

X-Fi SoundSytem i600, içinde bulunan dahili X-Fi ses işlemcisi sayesinde, iPod’unuzdan gelen sesin çok daha net ve berrak çıkmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra 24 bit Crystalizer özelliği ile Mp3 ve Mp4 dosyalarının sıkıştırılması sırasında yaşanan kayıpları en aza indirirken ve CMSS 3D özelliği ile de çevresel ses elde edebilmenizi sağlıyor.

X-Fi SoundSytem i600 çok güçlü! 130W RMS’lik güçlü subwoofer’ı ve 35W RMS’lik iki uydu hoparlörü ile toplam 200W RMS’lik güçlü bir ses çıkışın a sahip. Eğer iPod’unuz dışında başka bir dijital müzik çalar veya ses kaynağı bağlamak isterseniz, X-Fi SoundSytem i600 üzerinde bulunan Line-in girişi ile kolayca bağlantı yapabilirsiniz. Uzaktan kumandası, güçlü ses çıkışı, dahili X-Fi işlemcisi ve şık görünümüyle X-Fi SoundSytem i600 ile iPod’unuzun keyfini çıkarın.milliyet
Read more…

iPhone için yeni oyunlar geliyor

23:30 |
iPhone için üçüncü parti uygulama panayırına dönüşeceği düşünülen App Store açılışına sayılı günler kala, sektörün büyükleri de iPhone için planları hakkında ipuçları vermeye başladı. İlk olarak "müşteri talebini yakından takip ettiklerini ve buna göre hareket edeceklerini" belirten, Baldur's Gate, Neverwinter Nights ve Mass Effect gibi serilerin yapımcısı olan Bioware CEO'ları Ray Muzyka ve Greg Zeschuk oldu.

Esasen kolay satılacak yüzeysel oyunların da habercisi olabilecek bu açıklama, umuyoruz ki uzun ve derin bir RPG oyununu iPhone platformunda görmemizin anahtarı olabilir.

iPhone PSP'den Üstün

Diğer yandan, eski EA yetkilisi Neil Young da, yeni yapım stüdyosu ng:moco ile iPhone'a özel oyunlar yapmak istediklerini açıklarken, iPhone'un PSP ile aynı güçte olduğunu, üstelik bir kamera, hareket algılayıcı ve dokunmatik ekrana sahip olduğunu vurguladı.

Apple iPhone için gelebilecek olan yeni uygulamalar hakkında fikir edinmek için ise 8Temmuz'daki App Store açılışını beklemek gerekiyor.shifdelete/haber7
Read more…

ASUS Eee PC

08:52 |

Asus Eee markasını her yere yaymaya devam ediyor. Minik dizüstü bilgisayarı Eee PC'nin ardından şimdi de masaüstü klonu Eee Monitor geliyor.

Asus'un Eee markasını çoğaltma ve yayma isteği sürüyor. Düşük maliyetli dizüstü bilgisayar konusunda Eee PC'den sonra şimdi de iMac benzeri Eee Monitor ile geliyor.

Kalınca bir monitör üzerinde bir bilgisayar çözümü sunan ürün kimine göre çok çık kimine göre ise oldukça sıradan. Henüz teknik bilgiler konusunda fazla bir ayrıntı bulunmasa da görünüş az çok bir şeyler anlatıyor.shifdelete/haber7
Read more…

Sony Ericsson S302 Snapshot

01:46 |

Sony Ericsson S302 ; tüm teknolojik özellikleri, şık bir görüntü ve bir cep boyutu kadar ince tasarıma; daha uygun bir bedel karşılığında sahip olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor.
Yeni S302 Snapshot telefon Stilinizi tamamlar!
• Son derece kaliteli malzemeyle tamamlanmış; ince bir tasarım
• Kolayca öğrenilebilen menüsüyle 2.0 megapiksel kamera
• En iyi görüntüyü yakalamak için fotoğraf ışığı ile fotoğraf düzeltme uygulaması PhotoFix™
• Video kayıt ve oynatma
• 20 MB dahili hafıza ve Hafıza Kartı Micro™ (M2™) desteği
• USB, Bluetooth™ veya Memory Stick Micro™ ile kolay fotoğraf transferi

Kameralı telefon S302 modeli, Sony Ericsson’un kameralı telefon geleneğine uygun olarak kamera yetkinliğini her anlamda en yüksek seviyeye çıkartan bir model. S302 birinci sınıf bir görüntünün yanı sıra ihtiyaç duyulduğu her an istenilen enstantaneyi yakalayabilecek güçte, kolay taşınabilir nitelikte…milliyet
Read more…

Leadtek'in ExpressCard 34 yuvasına sığacak kadar ince ve küçük olarak ürettiği WinFast ExDTV2300 H TV kartı ile DVB-T hem de analog tv izlemek mümkün

01:35 |

Zamanın efsane grafik kartı markası Leadtek tarafından üretilen bir televizyon kartı, hem dijital hem de analog yayınları alabiliyor. Özelliği ise minicik olması.
Leadtek'in ExpressCard 34 yuvasına sığacak kadar ince ve küçük olarak ürettiği WinFast ExDTV2300 H TV kartı. Hem DVB-T hem de analog televizyon yayınlarını bilgisayardan izlemenize olanak sağlıyor.

Bunun yanında FM radyoları da affetmeyen ürün harici bir görüntü girişine de sahip. Bu şekilde harici girişten 480p videoları yakalayıp işleyebiliyorsunuz.

Bu TV kartı aynı zamanda dijital ve analog yayını aynı anda size gösterebiliyor. haber7/shifdelete
Read more…

Acer, yeni tanıttığı Aspire Predator ile uyumlu görüntü ve kaliteye sahip olan yeni G24 LCD monitörünü tanıttı.

15:42 |

Bilgisayar oyuncularına yönelik G24 geniş ekran LCD monitörünü tanıtan Acer, yeni ürünüyle 50.000:1 kontrast oranı gibi uç noktalarda özellikler sunuyor.
Acer, yeni tanıttığı Aspire Predator ile uyumlu görüntü ve kaliteye sahip olan yeni G24 LCD monitörünü tanıttı. Bakır ve siyah renk planına sahip olan G24, oyunculuğun agresif ve hırslı ruhunu yansıtıyor.

24 inçlik CrystalBrite paneli ve 1080p Full HD çözünürlüğüyle oyun zevkini maksimize eden G24, 2 ms tepki süresi, HDCP destekli HDMI arayüzü ve 50.000:1'lik muazzam kontrast oranıyla da oyuncunun en yakın dostu olmaya aday.

Agresif Tasarım

Uyarlanabilir kontrast yönetimi, eRenk yönetimi, görüntüyü bölgelere ayırma gibi yetenekleriyle monitör özelliklerinden tam verim almanızı sağlayan Acer G24, teknik özelliklerinin yanı sıra cezbedici tasarımıyla da oyuncuların vazgeçilmezi olmaya aday. shifdelete/haber7
Read more…

Feature Stories